”Kaikki pidetään mitä sovitaan” – Virpiniemi Golf on pitänyt yhtä SR-Kiinteistöhuollon kanssa toistakymmentä vuotta

Äitienpäivän tienoilla se alkaa – golfkausi tietenkin! Virpiniemen Golf avautuu vehreän kauniissa maisemissa Haukiputaan kunnan alueella, noin kahdenkymmenen kilometrin päässä Oulusta. Alueen viihtyisyydestä ja kenttien kunnosta pidetään hyvää huolta ja siinä apuna ovat monet luotettavat yhteistyökumppanit, kuten SR-Kiinteistöhuolto.

SR-Kiinteistöhuolto hoitaa seka- ja biojäteen, pahvinkeräyksen sekä keittiön rasvanerotuskaivon ja huoltohallin öljynerotuskaivon tyhjennyksen, luettelee Virpiniemi Golfin toimitusjohtaja Pasi Voutilainen.

Jätettä syntyy erityisesti Virpiniemi Golfin klubiravintolan jäljiltä. Ravintola palvelee lounasbuffetin sekä muun hiukopalan merkeissä paitsi golfareita, myös muita Virpiniemen virkistysalueen käyttäjiä ja lounasseurueita. Kenttä klubeineen on toukokuusta lokakuuhun kestävän kauden aikana kovalla käytöllä.   

Jos ajatellaan asiakasmäärää, niin golfkierroksia meillä kertyy kauden aikana 27 000. Tähän kun lisätään muut satunnaiset ryhmät ja ruokailijat niin helposti sellaista 40 000–50 000 kävijää äkkiä kertyy, Voutilainen kertoo.

Jätettä syntyy vaihtelevalla tyhjennysvälillä

Innokkaiden pelaajien ja muiden lounastajien ansiosta bio- ja sekajäteastioiden kansi käy tiuhaan. Ne vaativatkin tiheän tyhjennyksen, samoin pahviroskaa kertyy nopeasti. Ravintolan ruoanlaittovälineistä irtoavan paistorasvan vuoksi keittiössä on rasvanerotin. Se tyhjennetään  kauden aikana maksimissaan kolmisen kertaa.

Ja nyt puhutaan siis kesäkaudesta, Voutilainen huomauttaa. Talviaikaan keittiö pysyy suljettuna, ja keskitytään pelkästään huoltotöihin.

Huoltohallin öljynerotuskaivolle sopiva tyhjennysväli on ollut kolmesta neljään kertaa vuodessa. Öljynerotuskaivo vaaditaan kaikkiin paikkoihin, joissa öljyä voi mahdollisesti kulkeutua viemäriin tai hulevesiin. Huoltohallin vaihtolavalle päätyy kaikki koneiston kunnossapidosta syntyvä tarpeeton roska, sen tyhjennys hoituu puhelinsoitolla tarpeen mukaan. Huoltohallissa huolletaan kentillä tarvittavaa kalustoa kuten traktoreita ja ruohonleikkureita.

SR-Kiinteistöhuolto on kumppani, joka pitää mitä sovitaan

Pasi Voutilaisen mukaan yritykselle on tärkeää suosia paikallisia toimijoita. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa ehto – myös hinta-laatusuhteen on osuttava kohdalleen. Yhteistyö SR-kiinteistöhuollon ja Virpiniemi Golfin kanssa on kestänyt jo pitkään eikä tarina ole vähään aikaan päättymässäkään, mikäli asia on Pasi Voutilaisesta kiinni. Hän suosittelee mielellään SR-Kiinteistöhuollon palveluita myös muille tahoille.

Todellakin! Nyt on löytynyt henkilöt joiden kanssa ymmärrämme täysin toisiamme. Turhia soittoja ei tule, kaikki pidetään mitä sovitaan, Pasi Voutilainen iloitsee.