”Loistavaa ja joustavaa!” Haukiputaan HalpaHallissa huolto- ja pihatyöt hoituvat SR-Kiinteistöhuollon ansiosta

Myymäläketju HalpaHalli avasi kauppansa ovet Haukiputaalle maaliskuussa 2015. Heti alusta saakka mukana liikkeen arjessa on ollut myös SR-Kiinteistöhuolto. SR-Kiinteistöhuollon vastuulla on pihamaan hiekoitus ja lumenluonti, kesäaikaan nurmikon leikkaaminen sekä istutusten hoito. Kuukausittain tarkistetaan paloilmoitin- ja sammutuslaitteiston kunto. Lisäksi SR-Kiinteistöhuollon harteilla ovat liikerakennuksen pienet korjaustoimenpiteet tarpeen mukaan.

– Lampun vaihtoa, oven kahvojen vaihtoa, vuotavan vessanpöntön korjausta… Mitä milloinkin. Pieniä korjaustöitä, Haukiputaan HalpaHallin myymäläpäällikkö Erkki Anunti antaa esimerkkejä.

Korjaustyöhön SR-Kiinteistöhuolto käy käsiksi heti, kun saa asiasta puhelinsoiton. Muut työt hoituvat Anuntin mukaan ”automaattisesti”.

– He seuraavat esimerkiksi lumitilannetta ja tulevat sitten paikalle, Anunti toteaa tyytyväisenä.

Pihan ja parkkipaikan täytyy olla kunnossa ennen asiakkaiden saapumista

HalpaHalli palvelee asiakkaitaan arkisin aamukahdeksasta alkaen ja sunnuntaisin kymmenen jälkeen aina iltayhdeksään. Piha- ja paikoitusalueen pitää olla valmiina tulijoita varten heti ovien avautuessa. Siksi kiinteistöhuollon väki pelmahtaa paikalle hyvissä ajoin ennen päivän alkua. Asiakkaiden täytyy päästä turvallisesti ostoksilleen, ilman että liukas pihamaa tai lumiset vallit haittaavat kulkua.

– Korjaustöitä ja muita taustahommia pystyy sitten hoitamaan pitkin päivää, Anunti kertoo.

Korjaustoimenpiteistä huolimatta kaupankäynnin täytyy rullata ja ihmisten kulkea pitkin myymälää tavalliseen tapaan. Tällöin huoltoväki liikkuu paikalla hienovaraisesti, asiakkaita häiritsemättä.

Tutun porukan kanssa homma sujuu puolesta sanasta

Monien muiden suomalaisten tapaan myös Haukiputaan HalpaHalli arvostaa yhteistyökumppaneidensa paikallisuutta. Lähipalveluiden tukeminen takaa töitä omalle paikkakunnalle, mutta se mahdollistaa myös nopean reagoinnin pikaista huoltoa vaativiin tilanteisiin. SR-Kiinteistöhuollon lisäksi Haukiputaan HalpaHalli ostaa esimerkiksi siivouspalvelut läheltä.

– Mutta täytyyhän sen homman myös toimia että sitä yhteistyötä jatkaa. Tässä suhteessa meillä ei ole SR-Kiinteistöhuollon kanssa ollut kertaakaan ongelmia, Anunti vakuuttaa.

Tuttujen toimijoiden kanssa on miellyttävä asioida, kun kommunikointi pelaa molempiin suuntiin eikä töiden läpikäymiseen tarvitse tuhlata aikaa uudelleen ja uudelleen. Viiden vuoden aikana myös SR-Kiinteistöhuollon väki on jo käynyt Erkki Anuntille tutuksi. Hän kuvailee SR-Kiinteistöhuollon työtä erittäin myönteiseen sävyyn.  

Loistavaa ja joustavaa! Aina ovat ajallaan ja toimivat ammattitaitoisesti, Erkki Anunti kiteyttää.