Suurperheessä jätehuolto joutuu säännöllisesti tarkasteluun – SR-Kiinteistöhuolto täyttää Romppaisten kriteerit

Suurperheessä kaikkea on enemmän. Oulun alueella, Haukiputaan Kellonkylän Takkurannassa asuvan Romppaisen perheen kotona roska-auto käy kääntymässä kahden viikon välein, sillä jätettä ison porukan kanssa syntyy väistämättä.

– Kuin pienessä taloyhtiössä, naurahtaa perheen isä, Samuli Romppainen.

Joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua

Romppaisen perheen jäteastian tyhjennyksestä vastaa SR-Kiinteistöhuolto. Perhe arvostaa erityisesti  SR-Kiinteistöhuollon joustavuutta ja hyvää asiakaspalvelua. Muuttuvat tarpeet ja tilanteet on otettu yrityksessä hyvin huomioon. Siivoustalkoiden, pintaremonttien ja juhlapyhien aikaan, jolloin jätemäärä on hetkellisesti moninkertaistunut, ylimääräisen tyhjennyksen on saanut tilattua yhdellä puhelinsoitolla.

– Hyvä esimerkki asiakaspalvelusta on se kun harkitsimme säännöllistä, tiheämpää tyhjennysväliä, SR-Kiinteistöhuollosta oltiinkin yllättäen eri mieltä. He sanoivat että ottakaa ennemminkin sellainen isompi astia jota tyhjennetään harvemmin, Samuli Romppainen kertoo tyytyväisenä.

Romppainen arvelee, että näin menettelemällä yritys kenties menetti muutaman tyhjennysvälin verran euroja, mutta tienasi samalla itselleen pitkäaikaiset, kiitolliset asiakkaat. Pitkäjänteisen toimintansa ansiosta SR-Kiinteistöhuolto onkin onnistunut luomaan vuosikymmeniä kestäviä asiakassuhteita.

Paikallisen perheyrityksen arvot näkyvät joustavuudessa ja terveessä ammattiylpeydessä

Romppaiset ovat tottuneet kilpailuttamaan kaiken vakuutuksista sähköntuotantoon, sillä isossa perheessä pienet valinnat todella tuntuvat kukkarossa. Jätehuolto kuuluu samaan kastiin, mutta taloudellisten arvojen lisäksi vaakakupissa painavat myös muut seikat. Romppaiset sitoutuvat mielellään käyttämään palveluita, jotka he ovat itse todenneet toimiviksi.

– Aina kun tulee puheeksi, että mitä nyt kannattaisi kilpailuttaa, nousee mieleen nämä hyvät kokemukset. Jätehuoltoa ei tee mieli vaihtaa. Arvostan todella sitä että SR-Kiinteistöhuolto on perheyritys ja vielä paikallinen toimija. Tuntuu, että niiden seikkojen merkitys on yleisestikin korostunut viime vuosina.

Paikallisten palveluiden suosiminen on Romppaisen mukaan heille aina ollut tärkeää, mutta yksin se ei riitä – yrityksen on ansaittava Romppaisten luottamus. Joskus se voi olla aivan pienestäkin kiinni. Romppaisten kotiin johtavan kapean ykstyistien varrella ei kilometrin säteellä ole kuin muutama talo, eivätkä tien talviolosuhteet ole suurelle jäteautolle aina otollisimmat.

SR-Kiinteistöhuolto on ihmisläheinen, hyvällä tavalla ammattiylpeä ja joustava. Se näkyy jo ihan siinä millä tavalla he ottavat liukkailla keleillä pienet koululaiset huomioon, Samuli Romppainen huomauttaa.