Toimiva jätehuolto takaa, että purkuyömaalla pysytään aikataulussa – Temotek luottaa SR-kiinteistöhuoltoon

Temotek Palvelut on hoitanut Oulun talousalueen julkisten kiinteistöjen ja liiketilojen tilauudistuksia menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Uudistuksessa vanhan kiinteistön huonosti toimivat tai aikansa eläneet sisätilat puretaan ja rakennetaan palvelemaan paremmin yrityksen tämänhetkistä tilannetta.

Toimivaa yhteistyötä

Menestyksen ja toimivan työtahdin taustalla häärää Temotekin lisäksi monet yhteistyökumppanit, joista SR-Kiinteistöhuollon kontoilla on purkutyömalla väkisinkin syntyvän roskan jätehuolto.

– SR-Kiinteistöhuolto toimittaa meille vaihtolavat, johon niin sanottu kaatopaikkajäte päätyy, selventää Temotekin avainasiakaspäällikkö Jarmo Klytseroff.

Lähes kaikki kiinteistöjen purkamisen yhteydessä muodostuva roska on käytännössä sekajätettä. Sekajätteen lisäksi SR-Kiinteistöhuolto ottaa talteen metallijätteen, jota purkutyömailla syntyy vähäisiä määriä ilmastointiputkien tai väliseinien raudoitusten myötä. SR-Kiinteistöhuollon toimittamille vaihtolavoille on käyttöä päivittäin. Noin kymmenisen lavaa on käytössä eri kohteissa  jatkuvalla tahdilla, vuoden ympäri. Lavat täyttyvät purkujätteestä sitä mukaa kun urakka etenee. Tyhjennysväli ei ole ajasta riippuvainen, vaan täysi korvataan uudella tarpeen mukaan.

– Se vähän riippuu siitä, kuinka paljon puretaan. Sitten kun lava täyttyy, soitamme SR-Kiinteistöhuoltoon joka tulee hakemaan täyttä ja tuomaan tyhjää tilalle, Klytseroff kertoo.

Vuosikymmen jatkuneen yhteistyön toivotaan kukoistavan jatkossakin

Yhteistyö Temotekin ja SR-Kiinteistöhuollon välillä on jatkunut jo vuosikymmenen, eikä Klytseroffille tuota vaikeuksia muistaa, mistä kumppanuus sai alun perin alkunsa.

– Muistanpa hyvinkin. Se oli vuosi 2010 tai 2011 kun minä tulin tänne töihin. SR-Kiinteistöhuollon väki oli tuttu jo edellisestä työpaikasta ja minun kautta he sitten päätyivät tänne Temotekillekin, Klytseroff kertaa.

Avainasemassa pitkässä yhteistyössä on molempia osapuolia tyydyttävä hinta-laatusuhde. Jätehuollon kilpailutus määrittelee ne resurssit, minkä puitteissa jätehuollon on pystyttävä toimimaan odotetulla tavalla. Jarmo Klytseroff odottaa erinomaisesti jatkuneet yhteistyön pelaavan jatkossakin. Aikataulujen puskiessa päälle, Klytseroff arvostaa eteenkin SR-Kiinteistöhuollon suorittamaa lavojen ripeää vaihtovauhtia. Täydet vaihtolavat lähtevät kiertoon nopealla tahdilla, eikä sormia tarvitse pyöritellä uusia odotellessa.

Sanotaanko että vaihtolava on toimitettu mahdollisimman pian, jos ei heti niin ainakin saman päivän aikana. Homma toimii todella hyvin! Puhelimeen vastaa aina joku, oli yö tai päivä, Jarmo Klytseroff iloitsee.